Geef jouw klanten meer betaalgemak. Groei met Tinka.
Zowel online als in de winkel
Hoe Tinka jouw merk laat groeien
Verhoogt conversie van jouw bestaande klanten
Vergroot de inhoud van winkelmandjes
tot wel 50%
Verbetert de klantenbinding en trekt nieuwe klanten aan
Zorgt ervoor dat jouw klanten gemiddeld 5x vaker bestellen
Achteraf betalen
Veel klanten willen graag eerst het product uitproberen voordat zij het aanschaffen. Begrijpelijk natuurlijk. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan jouw klanten om hun producten pas te betalen op een later moment. Zodra jouw klant het product betaalt met achteraf betalen, zorgen wij ervoor dat het verschuldigde bedrag direct op jouw rekening staat. Wij doen de rest.
Gespreid betalen
Met Tinka geef je jouw klanten de mogelijkheid om hun aankopen in jouw (web)winkel gespreid te betalen, zodat zij hun aankopen kunnen doen wanneer ze deze het meest nodig hebben. Jouw klant bepaalt voor een groot deel zelf in welk tempo het bedrag betaald wordt.
Gespreid betalen in 12 mnd. - 0% rente
Naast de optie om jouw klanten gespreid te laten betalen, bieden wij sinds kort ook de mogelijkheid aan klanten, om wanneer jouw klanten een aankoop doen, deze in twaalf termijnen af kunnen betalen – compleet rentevrij.
Waarom je voor Tinka kiest
Marktleider in P.O.S.-krediet
Elk jaar ontvangen wij meer dan 1,2 mln. kredietverzoeken; dit maakt ons de marktleider in doorlopend Point of Sale-krediet in Nederland.
Hoog acceptatie-percentage
Tinka heeft het hoogste acceptatie-percentage van klanten en het laagste percentage betaalachterstanden – hierin blijven wij verbeteren.
Retail zit in ons bloed
Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring met retail, weten wij precies wat er nodig is om jouw merk te laten groeien.
Onder licentie van AFM
Omdat wij nauw samenwerken met Autoriteit Financiële Markten, worden onze financiële producten altijd verantwoord ingezet.
Onze partners
Neem contact met ons op voor meer informatie
geheel vrijblijvend
Meeuwenlaan 2, 8011 BZ Zwolle
Made on
Tilda